حدیث اهل بیت (علیه السلام)
|
دیروز, ۰۷:۰۹ عصر
ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
RE: حدیث اهل بیت (علیه السلام)
امام صادق(علیه السلام) میفرمایند:
«مردم نسبت به ما سه گروه اند: دسته ای انتظار قائم ما را به این امید دوست دارند که از دنیای ما بهره مند شوند.سخنان ما را می گویند و حفظ می کنند اما از برنامه های عملی ما کوتاهی می کنند.خدا آنان را به دوزخ می کشد. فرقه ای ما را دوست دارند،گفتارمان را می شنوند و در عمل هم کوتاهی نمی کنند اما منظورشان تنها دنیا و شکم است.خدا شکم های آنها را پر از آتش خواهد کرد و گرسنگی و تشنگی را بر آنان مسلط سازد. و گروه دیگر مارا دوست دارند،سخنانمان را به خاطر سپارند.فرمانمان را اطاعت کنند و در عمل با ما مخالفت ننمایند و آنها از ما و ما از آنها هستیم.» [تحف العقول_ص 622] «عَزیزُ عَلَیَّ أَن أرَیَ ألخَلقَ وَ لا تُری وَ ...!!!» |
|||
|
|
دیروز, ۰۸:۰۳ عصر
ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
حضرت ابوتراب (علیه السلام) میفرماید:
هر که به قسمت خدایی تن دهد بر انچه از دستش رود غمین نشود " هر که تیغ ستم کشد به همان شمشیر کشته شود. ( تحف العقول) خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
امروز, ۱۰:۰۱ صبح
ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
پیامبراکرم(صلی الله علیه و اله)میفرمایند:
"تا زمانی که امت من همدیگر را دوست دارند و به هم هدیه دهند،امانت را باز گردانند،از حرام دوری کنند و میهمان را تکریم نمایند و نماز را به پای دارند و زکات دهند،خیر از آنها برنمیگردد،در غیر اینصورت به قحطی و خشکسالی گرفتار آیند." [بحارالانوار_ج 70_ص 352] «عَزیزُ عَلَیَّ أَن أرَیَ ألخَلقَ وَ لا تُری وَ ...!!!» |
|||
|
|
امروز, ۰۲:۰۹ عصر
ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
مُحَمَّدُ بْنُ يَعْقُوبَ عَنْ عَلِيِّ بْنِ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ النَّوْفَلِيِّ عَنِ السَّكُونِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ كَانَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع يَقُولُ نَبِّهْ بِالْفِكْرِ قَلْبَكَ وَ جَافِ عَنِ اللَّيْلِ جَنْبَكَ وَ اتَّقِ اللَّهَ رَبَّكَ -
ترجمه : امام صادق عليه السلام فرمود: اميرالمؤ منين عليه السلام مى فرمود: با تفكر نمودن قلب خود را آگاه كن و شبانگاه پهلوى خود را از بستر خواب دور گردان و تقواى خداوند كه پروردگار توست را پيشه ساز. (جهاد بانفس) خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا