حدیث اهل بیت (علیه السلام)
|
۱۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۴:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ عصر، توسط عشق ابوتراب.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حدیث اهل بیت (علیه السلام)
حضرت ابوتراب امیر المومنین میفرماید:
هرکه دوست دارد بداند مقامش نزد خدا چگونه است " ببیند هنگام گناه مقام خدا نزد او چگونه بوده است.تحف العقول امام حسین (علیه السلام)می فرماید: از کاری که باید از ان پوزش خواست حذر کنید که مومن نه بد کند نه عذر خواهد " و منافق هر روز بد کند و معذرت طلبد...تحف العقول خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۱۷ آبان ۱۳۹۰, ۰۹:۱۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: حدیث اهل بیت (علیه السلام)
امام صادق (علیه السلام) فرمود:
روزها سه تاست: دیروز که رفت و باز نمی گردد"امروز که باید غنیمتش دانست " و فردا که آرزویی بیش نیست. خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۱۹ آبان ۱۳۹۰, ۰۴:۱۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پند حضرت ابو تراب (علیه السلام )به کمیل:
کمیل ! به هنگام هر سختی بگو((لا حول و لا قوه الا بالله)) تا خدا ان را کفایت کند. به هنگام هر نعمت بگو((الحمدلله))تا زیاد شود. چون روزیت دیر رسد ((استغفار )) کن تا خدا گشایش دهد. کمیل ! با ولایت ما " مال و فرزندت را از مشارکت شیطان آزاد کن.تحف العقول خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۲۴ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ عصر، توسط عشق ابوتراب.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پیامبر اعظم(صلی الله علیه و اله) می فرماید:
هیچ رنج " درد و غم و غصه و حتی ملالی به مومن نرسد جز اینکه کفاره ی گناهی باشد. پیامبر اعظم (صلی الله علیه و اله) می فرماید: اگر دنیا نزد خدا ارزش بال مگسی داشت " به هیچ کافر و منافقی چیزی از متاع ان نمی داد. خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۲۸ آبان ۱۳۹۰, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و اله) فرموند:
به هرکه خدا ثوابی برای عملی وعده دهد وفا خواهد کرد و هر که را وعده عذاب دهد " مختار است وفا کند یا نکند.تحف العقول خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۷:۳۵ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
امام علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند:
((دعای مومن یکی از این سه فائده را دارد:یا بایش ذخیره میشود(ودر اخرت به او سود می دهد)یا در دنیا مستجاب می گردد " یا بلایی را از او دور می گرداند( این بر حسب اختلاف مصالح است))) تحف العقول خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۶ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۱۵ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
امام علی علیه السلام می فرمایند:
((هر که به قسمت خدایی تن دهد بر آنچه از دستش رود غمین نشود " هر که تیغ ستم کشد به همان شمشیر کشته شود ))تحف العقول خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۲۳ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۵۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
رسول خدا(صلی الله علیه و اله) فرمودند:
از کسی که از خوراک پرهیز می کند برای ترس از درد " شگفتم که چگونه از گناه به خاطر ترس از دوزخ پرهیز نمی کند؟؟؟ خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۲۶ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
رسول اکرم صلی الله علیه واله فرمودند:
(( ایمان اعتراف است به زبان " معرفت است به دل " عمل است به اعضاء.)) امالی شیخ صدوق خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
۲۸ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۲۱ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
امام موسی بن جعفر علیه السلام می فرماید:
((خداوند در روز جمعه " هزار نفحه رحمت دارد که به هر بنده ای هر مقدار که بخواهد " می دهد و هر کس در عصر روز جمعه " صد بار ((انا انزلناه فی لیله القدر)) را بخواند " خداوند هزار و مانند آن به او می بخشد.))امالی شیخ صدوق خداوندا !مرا از حیث عزت همین بس که پروردگاری چون تو دارم... |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان
2 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا